Brandweer Schoonhoven viert jubilarissen en diploma’s

Het Schoonhovense brandweerkorps had zaterdag de korpsavond. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst worden elk jaar jubilarissen gehuldigd en diploma’s uitgereikt.

Toespraken
Locoburgemeester Pascal van der Hek sprak zijn waardering uit voor het werk van de brandweermensen. Hij deed dit namens de gemeente Krimpenerwaard. Ook Hans Zuidijk (directeur Veiligheidsregio Hollands-Midden) gaf een toespraak. Hij bedankte ook de partners van de brandweervrijwilligers.

WhatsApp
Brandweer Schoonhoven is vanaf nu te volgen in het nieuwe WhatsApp onderdeel 'Kanalen'. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg het WhatsApp-kanaal.

30 jaar
Korpsleden David, Niels en Jos kregen een Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid. Ze zijn 10 jaar als vrijwilliger bij de brandweer. Hans jubileert 30 jaar. Hij kreeg een onderscheiding in de vorm van een verguld brandweerkruis en een oorkonde.

Afscheid
Eerder dit jaar stopte Baaike bij het korps. Deze avond was het officiële moment om afscheid te nemen. Na meer dan 30 jaar verlaat hij de brandweer.

Diploma’s
Meerdere collega’s kregen een diploma uitgereikt. Er was dit jaar nieuwe aanwas van schippers, manschappen en een bevelvoerder.

error:
Scroll naar boven