Brandweerman Baaike sluit na ruim 31 jaar carrière af met spectaculaire laatste uitruk

Na meer dan drie decennia toegewijde dienst bij de brandweer van Schoonhoven, heeft Baaike op dinsdagavond afscheid genomen als brandweervrijwilliger. Zijn brandweercollega’s hadden een verrassende laatste uitruk voor hem in scène gezet, waarbij Baaike bij zijn werkgever Automobielbedrijf de Bruijn een brandje moest blussen. Terwijl Baaike zijn kunsten vertoonde, waren zijn familie, collega’s en oud-brandweervrijwilligers aanwezig om getuige te zijn van zijn laatste optreden.

Gedurende zijn brandweercarrière heeft Baaike verschillende rollen vervuld, waaronder manschap, chauffeur, first responder, schipper en assistent duikploeg. Bovendien heeft hij zich jaren ingezet als leider bij de jeugdbrandweer. Zijn werk bij Automobielbedrijf de Bruijn, gelegen vlakbij de brandweerkazerne, zorgde ervoor dat hij snel bij de kazerne kon zijn bij een melding en vaak met de eerste wagen mee kon.

Het afscheid van Baaike was een welverdiende erkenning voor zijn jarenlange inzet en toewijding. De brandweer van Schoonhoven wenst Baaike het allerbeste toe en wil hem nogmaals hartelijk bedanken voor zijn onvermoeibare inzet.

error:
Scroll naar boven